A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Рік співпраці

Дата: 18.10.2024 13:00
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

Рік підтримки, рік випробувань, - 1 жовтня минув рік, як психологи та психотерапевти групи благодійних організацій Деполь Україна співпрацюють з Центром надання соціальних послуг.

Фахівці надають психологічну допомогу родинам військових, військовополонених, ветеранам, сім’ям загиблих захисників та внутрішньо переміщеним особам. Більше ста жителів нашої громади змогли покращити свій емоційний стан завдяки цій співпраці.

Раді такій взаємодії, бо команда Деполь готова вислухати, підтримати і допомогти подолати навіть найскладніші життєві випробування. Вони працюють як з дорослими, так і з дітьми. Також реалізують групи підтримки для жінок, які чекають рідних з війни.

Наразі психологи приїздять у Близнюки щотижня, мали досвід роботи у Добровільському та Самійлівському старостинських округах, планують працювати і у інших.

💬"Ми – одна велика сім’я, а в кожній сім’ї бувають різні ситуації. Психологи Деполь Україна та фахівці Центру завжди готові допомогти, якщо тобі потрібна підтримка. Разом ми сильніші!", - говорять у Центрі соціальних послуг та нагадують контактний номер для тих, кому потрібна психологічна допомога– 057 54 60005.

#Деполь

#психологічнадопомога

#емоції

Джерело: Близнюківська громада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора