A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Проект "Реінтеграція ветеранів. Слобожанщина."

Дата: 04.12.2023 15:00
Кількість переглядів: 55

Доводимо до відома ветеранів, членів їх родин, членів родин загиблих під час війни з рф, інформацію щодо проекту "Реінтеграція ветеранів. Слобожанщина".



Саме на всебічне сприяння соціальній реінтеграції ветеранів, допомогу членам їх родин та членам родин загиблих захисників України в нашому регіоні, скерований проект "Реінтеграція ветеранів. Слобожанщина".

Реалізація даного проекту стала можливою завдяки західних партнерів- підтримки Фонду "Партнерство за сильну Україну", що фінансується урядами Канади, Фінляндії, Швеції, Швейцарії, Великобританії та Сполучених штатів.
В рамках даного проекту ветерани російсько-української війни та члени їх родин, члени родин загиблих захисників України з Харкова та Харківської області будуть отримувати безкоштовну та кваліфіковану допомогу (онлайн та оффлайн) за такими напрямками:
✅психологічна реабілітація ветеранів, членів їх родин. групові та індивідуальні заняття психологів з ветеранами та їх родинами, родинами загиблих захисників.
✅юридична допомога та консультації. отримання відповідних статусів, виплат та нарахувань. Всебічний захист прав ветеранів.
✅консультації з питань у житлово-комунальній сфері (оформлення пільг та знижок за комірне, взяття на облік у відділах соціального захисту тощо.
✅консультації у сфері проходження ВЛК та МСЄК, документальне оформлення поранень та захворювань.
✅програма з фізичної реабілітації після поранень та ампутацій.
✅допомога у працевлаштуванні, консультації щодо відкриття ветеранського бізнесу.

Також в рамках проекту буде можливість пройти навчання у онлайн-лекторії "Державна політика щодо підтримки та захисту ветеранів в Україні та за кордоном"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора