A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

День працівника соціальної сфери

Дата: 04.11.2023 17:29
Кількість переглядів: 19

🪻Працівник соціальної сфери – це безперервна освіта і самоосвіта впродовж життя; це висока відповідальність перед суспільством за долю людей, які довірили Вам свої проблеми, які потребують Вашої допомоги.

У час війни соціальна робота розширює напрями, методи і форми роботи, які, з одного боку, ґрунтуються на багаторічному досвіді, з іншого – формується феномен української соціальної роботи на засадах морального обов’язку, взаємопідтримки та відданості.

Шановні колеги - ви робите велику і важливу роботу: ви допомагаєте людям там, де вони самі не можуть допомогти собі. Ви щоденно опікуєтеся проблемами людей, забезпечуєте їх потреби, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Щиросердно бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчої мудрості, високого професіоналізму та невичерпної життєвої енергії.
 Нехай множаться добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! 
Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток.
Зі святом дорогі колеги!!!💐🌺🪻

Директор Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради                                              

                          Лідія ШУЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора