A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

ПРО ТОЛЕРАНТНІСТЬ, ЗЛОЧИНИ ТА ЖИТТЯ ЗА ГРАТАМИ

Дата: 26.06.2023 13:03
Кількість переглядів: 30

ПРО ТОЛЕРАНТНІСТЬ, ЗЛОЧИНИ ТА ЖИТТЯ ЗА ГРАТАМИ

#docuclub

#docuclub #docu_показ

Дитячий вік найбільш забарвлений емоціями та яскравий і від батьків в житті підлітка багато що залежить,адже це приклад, який дитина бере з собою у доросле життя. Як повинні чинити дорослі люди,на що звернути увагу щоб бути взірцем розповідала модератор документального кіноклубу Docudays UA «МОЄ ПОКЛИКАННЯ»,фахівчиня Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анастасія Кушнір.

Дивилися документальну стрічку «Рахую дні, рахую роки» з сім’ями, які опинилися в скрутних життєвих ситуаціях та працівниками центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради. В якості експерта було запрошено спеціаліста ДУ«Центру пробації» Метюшину Яну.

Режисер документальної стрічки, Монне Ліндстрьом, зняла чудову стрічку про життя трьох підлітків, батьки яких опинилися за гратами з тих чи інших причин, а діти залишилися без їх любові та піклування. В фільмі чітко показано думки, емоції, переживання героїв.

«У нас на обліку в центрі пробації перебувають батьки, а з ними їх діти і це дійсно є проблемою суспільства, бо дорослі повинні йти чесним і не кримінальним шляхом. Причиною подібних ситуацій є війна на території нашої держави, відсутність роботи у громадян що штовхає їх до крадіжок та інших злочинів. Внутрішньопереміщеним особам іноді важко адаптуватися до нових умов життя, але обираючи злочинний шлях вони нічого доброго не залишають своїм дітям і повчають поганому, - завершила свою розповідь Яна Метюшина.

Учасники заходу звернули увагу модератора на те, що подібні перегляди повинні бути частими,бо, завдяки документальним стрічкам, набувається більше розуміння проблем, які існують в суспільстві і обговорювати їх завжди доречно,адже це призводить до логічного їх вирішення.

Мережа DOCU/CLUB фінансується Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (NED) та Fondation de France.

Думки, висновки чи рекомендації належать автор(к)ам та упорядникам/-цям цієї публікації та не обов'язково відбивають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автор(к)и та упорядники/-ці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора