A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Зустріч з ветеранами громади

Дата: 11.04.2023 11:36
Кількість переглядів: 43

 

7 квітня 2023року у Центрі надання соціальних послуг пройшла зустріч з ветеранами  та активними пенсіонерами Близнюківської громади.

 Директор Центру подякувала присутнім за активну життєву позицію.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії, люди похилого віку стали в один стрій з молоддю: займаються волонтерством,  плетуть маскувальні сітки, надають «Прихисток» внутрішно переміщеним особам, яких до речі залучають до волонтерства.

 

     «Агресора можна зупинити тільки завдяки спільними зусиллями об’єднаних та мотивованих  людей. Загальновідомо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. І поки ми про це пам’ятаємо – ми непереможні. Шановні присутні та всі хто «тримає руку на пульсі» але не зміг прийти на наш захід – МИ ЩИРО ДЯКУЄМО ЗА ВАШ ДОСВІД ТА НЕОЦІНЕННУ ПІДТРИМКУ! » окреслила Лідія ШУЛЕЦЬ

Зустріч пройшла конструктивно, у форматі відкритого діалогу. У довірчій і теплій атмосфері  присутні  ділилися та розповідали про проблеми сьогодення  людей похилого віку.

« Ми почули кожного – і максимально оперативно будемо  реагувати. І як тільки ви відчуєте  необхідність допомоги у вирішенні будь яких соціальних питань,  чи можливо з’являться  якісь ідеї – двері нашого Центру завжди відкриті для співпраці та підтримки» .

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора