A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Запрошуємо, долучитися до команди!

Дата: 24.02.2023 13:53
Кількість переглядів: 23

 

 

 Останнім часом у шанувальників здорового способу життя у вжитку з’явилося сучасні визначення : «фітнес-аеробіка» та «стретчінг».

Що це таке?

Для чого взагалі вони потрібні людям «золотого віку»?

Активні тренування спрямовані на розтягування всіх груп м’язів і підходять для людей будь-якого віку – від молодшого до старшого.

Одним із способів, що дозволить відволікатися від хвороб та підняти моральний дух - є заняття з « фітнес-аеробіки» та «стретчингу», які проводяться в Центрі надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради з початку 2023року.

 

Групові заняття спрямовані на розвиток гнучкості, координації та пластичності, а також на зміцнення здоров'я та загального тонусу організму. Вони дарують приплив бадьорості, енергії та гарного настрою на весь день. Всі заняття проходять активно й під музичний супровід!

Прийшовши в перший раз, не турбуйтеся на рахунок того, що ви не зможете скоро освоїти всі рухи і не будете встигати виконувати вправи. Приділена вам увага тренера допоможе швидко пристосуватися до інтенсивності тренування.

Відвідавши одне заняття, ви обов’язково повернетеся знову. Якщо ви хочете бути життєрадісними, стрункими та здоровими –  саме такі заняття для вас!

Тому, наші любі відвідувачі,

запрошуємо вас долучитися до нашої команди!

 

Телефон для довідок: 0997257741( Оксана,фітнес-тренер)

                                     0938025546 (Настасія, викладач хореографічного колективу)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора