A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Блогодійна акція

Дата: 24.02.2023 09:29
Кількість переглядів: 21

Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради розпочинає благодійну акцію по збору вживаних РОБОЧИХ мобільних телефонів 

Спитаєте: для чого?

Відповідаємо: Виходячи з того, що сьогодні багато сервісів та електронних послуг здійснюються з допомогою смартфону, телефону та інтернет з’єднання, то відсутність гаджету у людини – означає , що вона випадає із загального інформаційного та комунікативного потоку життя.

 

Спитаєте: для кого?

Відповідаємо: започатковуємо акцію для підопічних Центру, а це люди похилого віку які обслуговуються нашими соціальними робітниками та родини які опинилися у складних життєвих обставинах.

Друзі, якщо у вас є СЕНСОРНІ телефони якими не користуєтеся, в РОБОЧОМУ стані, ви можете принести їх до Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради, за адресою : селище Близнюки вул. Свободи, 36. Телефон для додаткової інформації 05754-5-21-15. (050-654-47-24; 066-350-14-82)

 ! ВАЖЛИВО !

1.Телефон має бути у робочому стані.

2.Має бути зарядний пристрій до цього телефону

3.Справна батарея.

Після проведення акції обов’язково звітуватимемо індивідуально кожному, хто при бажанні залишить посилання на свою сторінку у FB, телефон, е-мейл.

Також описовий та фото звіт розміщуватимемо на сторінці FB та на офіційному сайті Центру надання соціальних послуг

ЗРОБИМО СВІЙ ВНЕСОК У СПІЛЬНУ ДОБРУ СПРАВУ ! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора