A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Патронатний вихователь - офіційне працевлаштування, робота вдома.

Дата: 09.02.2023 15:47
Кількість переглядів: 33

 

Патронатний вихователь - офіційне працевлаштування, робота вдома.

 

 Сьогодні 9 лютого Близнюківським відділом Лозівської філії Харківського обласного Центру зайнятості проведено семінар для осіб, які знаходяться на обліку по безробіттю. Участь у  заході взяли начальник Служби у справах дітей Близнюківської селищної ради Аліна Бухвостова та фахівець з соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Ірина Нікітіна. 

 Людям, які шукають роботу, роз’яснили, що таке патронат, для кого ця послуга, яке фінансування послуги з патронату, яка тривалість послуги та які вимоги до кандидатів в патронатні вихователі.

Також слухачам наголосили, що метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками або законними представниками, надання їй та її сім`ї послуг, спрямованих на повернення у родину відповідно до інтересів дитини.

Тож дитина потрапляє не до інтернатного закладу, а в родину, де її легше реабілітувати. Поки вона виховується в нормальних умовах, соціальні працівники працюють з її рідною сім`єю, спільно шукають можливі шляхи виходу з проблемної ситуації, після подолання якої дитина повертається у родину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора