A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

З Днем святого Миколая.

Дата: 19.12.2022 05:04
Кількість переглядів: 39

Православні українці 19 грудня вшановують пам'ять святого Миколая Чудотворця.

 За історичними переказами святий Миколай жив у III столітті нашої ери у досить віруючій родині. Народився він у місті Патарі у Малій Азії. Батьки намагалися виховувати свого сина у релігійній атмосфері.

  Микола ріс аскетом і завжди намагався допомогти всім, хто цього потребував. Через деякий час він поїхав до Риму, де освятився і став священиком. Після смерті батьків майбутній святий Миколай роздавав спадщину сім'ї біднякам. Але робив це таємно. Якось святого Миколая вистежили і вирішили зробити єпископом на знак поваги.

  Все своє життя Микола творив добро, допомагав нужденним, звільняв полонених. Саме за це його прозвали Чудотворцем. Після смерті святого Миколая канонізували і сьогодні він вважається одним із найвідоміших християнських святих.

Щиро вітаємо вірян з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Тож нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора