A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

"Новорічна скриня" чекає на бажаючих допомогти.

Дата: 29.11.2022 18:34
Кількість переглядів: 34

heart Новий день починаємо з дитячих бажань. Цьогоріч новорічно-різдвяні свята будуть особливими – війна, відключення світла, тривоги та невпевненість у майбутньому. Тому так важливо зберегти світло всередині себе, особливо, якщо ти – ще дитина. Віра в диво – те, що дозволить пережити найважчі періоди і дітям, і дорослим.

Тому громада робить все можливе, щоб діти, які постраждали від війни, та виховуються у родинах, що опинилися у складних життєвих обставинах, попри весь жах навколо, повірили в диво. Щоб світло надії у їхніх серцях ніколи не згасло.

Раді повідомити вам, що завдяки неймовірним Оленям Святого Миколая, на сьогодні всі 113 внутрішньо переміщених дітей віком 5-12 років з Близнюківщини знайшли своїх чарівників. 

Бажання більш як 160 дітей з сімей у складних життєвих обставинах погодилися виконати українські та закордонні благодійники. Щира подяка – ГО «Легенда Поділля».

Дорогі близнюківці, нагадуємо, що стати чарівником також може кожен з вас – у Центрі надання соціальних послуг громади відкрита Новорічна скриня. Наповнити її солодощами можуть всі бажаючі. Всі смаколики до свят будуть передані дітям, які виховуються у кризових родинах. Подаруйте дітям радість, інколи – це просто цукерки.heart

​​​​​​Джерело: Близнюківська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора