A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Підвищення професійних компетенцій фахівців.

Дата: 02.11.2022 16:53
Кількість переглядів: 33

 

Протягом жовтня місяця 2022 року Харківським обласним центром соціальних служб Харківськової обласної військової адміністрації були проведені вебінари в он-лайн режимі з використанням Zoom-платформи за участю працівників  Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради на теми:  «Самодопомога+ (Self-Help Plus, SH+) – груповий курс управління стресом»; «Підвищення професійних компетенцій фахівців із соціальної роботи».

 

Навчальні заходи відбувалися з метою підтримки працівників в умовах воєнного стану, формування умінь та навичок надання соціально-психологічної підтримки вразливим категоріям сімей та осіб.

 

З 21 жовтня по 02 листопада 2022 року взято участь у Онлайн-курсі «Методи роботи з конфліктами в громадах: медіація, переговори, фасилітація діалогу» для представників органів державно влади та органів місцевого самоврядування. Курс допоможе вчасно діагностувати конфлікт, вибрати інструменти для ефективного вирішення конфлікту, а також сприятиме зниженню напруги в громаді та колективі, підвищуючи ефективність роботи органу публічної влади та створюючи сприятливі умови для підвищення рівня соціальної згуртованості  в громаді.

 

        З метою підтримки дітей і батьків у час небезпеки від  військових дій та  підвищення ефективності функціонування прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу,  удосконалення якості надання соціальних послуг сім’ям, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, проведено навчання з прийомними батьками та батьками-вихователями щодо  підвищення виховного потенціалу  з 24 по 28 жовтня 2022 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора