A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Благоустрій селища.

Дата: 28.10.2022 18:37
Кількість переглядів: 47

Осінь 2022 року відрізняється від попередніх, адже путінські найманці руйнують Україну. Але зламати вільний народ їм не під силу.

Користуючись гарною погодою та можливістю прикрасити рідне селище, працівники Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради розбили біля будівлі, де працюють, красиву клумбу. Директор Центру Лідія Шулець каже: «Ми віримо, що перемога не за горами, то зустрічатимемо наших земляків, які сьогодні стоять на захисті України, чистими тротуарами та квітучими клумбами. Сидіти в очікуванні манни з неба не можна. Скажете: які можуть бути квіти під час війни? Відповім: красиві та різнокольорові. Війна розфарбовує життя чорним кольором, а ми – веселковим. У нашій громаді проживає багато внутрішньо переміщених осіб, долю яких зламала війна, то крапля позитиву викличе у них посмішку, а значить змотивує до майбутнього життя.

Ми попросили КП «Комунальник» завезти грунт, а з дому принесли саджанці різних квітів, купили хвойні дерева і розбили клумбу. Навесні ще й тюльпанів насадимо, то квітнутимуть вулиці населених пунктів Близнюківської громади, даруючи радість і вселяючи віру».
Вміння жити сьогоднішнім днем, сумлінно виконувати професійні обов’язки, надавати допомогу потребуючим і в жодному разі не опускати руки – це і є сутність характеру кожного українця.

 

Джерело: https://m.facebook.com/groups/607367682720341/permalink/4021296641327411/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора