A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Працюємо для вас

Дата: 20.07.2022 14:45
Кількість переглядів: 74

Працюємо для вас! 

Сьогодні не існує чужих проблем, чужої біди. Разом, об’єднавшись, як одна дружня родина, допомагаючи один одному, ідемо до перемоги. Взаємопідтримка, людяність, та доброчесність – це міцний фундамент для майбутнього.
     В умовах сьогодення фахівці Центру працюють за механізмом надання соціальних послуг екстрено (кризово), особливо це стосується внутрішньо переміщених осіб. Така організація роботи забезпечує оперативне, протягом однієї доби, прийняття рішення про надання соціальних послуг, у тому числі,  дозволяє пришвидшити та спростити процедуру взяття на соціальний супровід сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах Це стало можливим завдяки Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання соціальних послуг у разі введення надзвичайного або воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях» від 14 квітня 2022 року 
№ 2193-IX. 
   Задоволення потреб у соціальних послугах людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, є одним із ключових завдань діяльності надавачів соціальних послуг.
    Підтримуємо, консультуємо, інформуємо та соціально супроводжуємо як корінних жителів нашої громади так і сім’ї, які змушені були покинути власні домівки. 
    У Центрі систематично видається гуманітарна допомога різним категоріям населення: це і продукти харчування, і засоби гігієни, підгузки, дитяче харчування. А завдяки ініціативності, чуйності та доброті мешканців Близнюківскьої громади з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 13-00 працює «Банк одягу». 
   Працівники Центру постійно підвищують свій професійний рівень, слідкують за змінами у законодавстві, в тому числі беруть участь в онлайн семінарах з актуальних питань сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора