A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Етична бесіда із суб’єктами пробації щодо здорового способу життя

Дата: 05.07.2022 14:45
Кількість переглядів: 83

Етична бесіда із суб’єктами пробації

щодо здорового способу життя.

 

 

       За матеріалами Вікіпедії (Вільної енциклопедії), здоровий спосіб життя (скорочено «ЗСЖ») —це розумне використання свого життєвого потенціалу, а також дотримання науково обґрунтованих рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я та інших медичних організацій. Його необхідність виходить із того, що багато причин погіршення стану здоров'я можна уникнути. Заснований на загальних порадах стосовно харчування, потрібних фізичних навантажень, гігієни, загартування холодом, позбавленні від шкідливих звичок та залежностей, запобігання захворюванням які передаються статевим шляхом.

    Саме про складові здорового способу життя 05 липня 2022 говорили фахівець із соціальної роботи відділення надання соціальних послуг Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області Марія Максименко, інспектор Лозівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області капітан внутрішньої служби Юрій Соловйов із особами, які перебувають на обліку сектору пробації.

     З метою формування ціннісного ставлення до власного життя, увагу присутніх зосередили на таких складових здорового способу життя як:

         - раціональне харчування;

         - рухова активність;

         - особиста гігієна;

         - режим праці та відпочинку;

         - відмова від шкідливих звичок.

   В ході бесіди фахівець із соціальної роботи Марія Максименко також зазначила: «Усвідомлення значущості дбайливого ставлення до свого фізичного здоров’я, відмова від шкідливих звичок, психічний, соціальний та духовний розвиток не тільки покращать якість життя, а й допоможуть стати на шлях виправлення і не скоювати правопорушення у майбутньому».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора