A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

ПУНКТ ПРОКАТУ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ

Дата: 13.02.2022 20:41
Кількість переглядів: 90

Пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації працює на базі Відділення соціальних послуг за місцем проживання Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради.

         Послуги пункту прокату спрямовані на зменшення обмеження життєдіяльності, відновлення здатності до самообслуговування та соціальної активності мешканців Близнюківської об’єднаної територіальної громади.

         В пункті прокату можна отримати в безоплатне тимчасове користування технічні та інші засоби реабілітації (крісло колісне, ходунки, милиці та ін.), які є в наявності.

         Технічні та інші засоби реабілітації надаються мешканцям Близнюківської об’єднаної територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку у будь-якому Відділенні Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради.

         Для отримання певних засобів реабілітації необхідно оформити заявку у Відділенні соціальних послуг за місцем проживання Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради.

         За більш детальною інформацією необхідно звернутися за адресою: смт Близнюки, вул. Свободи, 36 або зателефонувавши за номером 5-21-15.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора