A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ «ДОГЛЯД ВДОМА» У ЗИМОВИЙ ПЕРІОД.

Дата: 11.02.2022 14:41
Кількість переглядів: 124

  НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ «ДОГЛЯД ВДОМА» У ЗИМОВИЙ ПЕРІОД.

 

            Соціальні робітники відділення соціальних послуг за місцем проживання Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради продовжують обслуговування громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

            В зимовий період та в умовах карантину не втрачають актуальність такі заходи, як придбання та доставка продуктів харчування, ліків, оплата комунальних послуг, виклик лікаря, супровід у заклади охорони здоров’я.

           Соціальні робітники надають повний і найважливіший комплекс заходів, які забезпечують життєво необхідні потреби отримувача соціальних послуг, а саме: приготування їжі, прибирання житла, виніс сміття, тощо. Спостерігають за станом здоров’я і нагадують про виконання профілактичних заходів із запобігання захворювання у період карантину. Також соціальні робітники в формі запитання-відповідь проводять роз’яснювальну роботу щодо вакцинації від COVID-19 для всіх кому 60+.

           В умовах карантину дуже важлива підтримка соціального робітника, як у веденні домашнього господарства так і психологічна підтримка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора