A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

«Протидіємо домашньому насильству та булінгу разом»

Дата: 11.02.2022 11:56
Кількість переглядів: 93

 

 

«Протидіємо домашньому насильству та булінгу разом»

 

 

«Протидіємо домашньому насильству та булінгу разом» - під такою назвою 10.02.2022 року відбулося тренінг для батьків учнів Новонадеждинського ліцею Близнюківської селищної ради Лозівського району, організований та проведений завідувачем відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області Іриною Подереча спільно з фахівцем із соціальної роботи центру Марією Максименко, завідуючим сектору «Близнюківського бюро правової допомоги» Первомайського МЦ з надання безоплатної  вторинної правової допомоги Сергієм Сорокіним, головним спеціалістом служби у справах дітей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області Дмитром Грабовим та поліцейським офіцером Близнюківської громади Андрієм Будаквою.

       Під час заходу батьки були проінформовані про причини, види та наслідки  насильства. В діалозі із організаторами руйнували міфи про домашнє насильство, булінг, розмежовували методи виховання дітей та жорстоке поводження з ними.

      «Приємно вразила активність батьків та їх відкритість у спілкуванні. Ми обмінювались враженнями, різними думками, поглядами на виховання дітей, але були єдиними у нетерпимому ставленні до будь яких проявів насильства», - зазначила Ірина Подереча.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора