A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Зверніть увагу!

Дата: 05.01.2022 11:51
Кількість переглядів: 852

Відділення соціальних послуг за місцем проживання – найбільше відділення Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради.


Станом на 01 січня 2022 року на обслуговуванні у відділенні знаходиться 183 особи, що проживають на території селища Близнюки та 14 старостинських округів, яких обслуговують 22 соціальних робітника.


Щодня, в будь які погодні умови, соціальні робітники поспішають до своїх підопічних для того, щоб надати їм допомогу у самообслуговуванні, веденні домашнього господарства, оплаті комунальних послуг, оформленні документів, допомога у забезпеченні технічними засобами. Вкрай важливу роль відіграє психологічна підтримка, адже часто соціальні робітники є єдиним джерелом інформації та зв’язком підопічних із зовнішнім світом.
В умовах карантину працівниками відділення здійснюється постійний контроль за якістю надання соціальних послуг. Кожен підопічний для них як рідний, тому постійна опіка та піклування є невід’ємною частиною їх роботи.


Шановні мешканці Близнюківської територіальної громади! Якщо вам стане відомо про одиноких людей похилого віку, яким необхідна стороння допомога, просимо вас повідомляти про це за номером телефону 5-21-15 в робочі дні з 8.00 до 17.00 години, завідувач відділення Мащенко Світлана Олександрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора