A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Співпраця Центру надання соціальних послуг та служби у справах дітей

Дата: 13.12.2021 13:35
Кількість переглядів: 460

      Декілька напрямків роботи охопили 09 грудня 2021 року завідувач відділення із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області Ірина Подереча та начальник служби у справах дітей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області Аліна Бухвостова спільно із головним спеціалістом служби Дмитром Грабовим, дільничим офіцером поліції СПД №1 Лозівського РВП ГУНП в Харківській області Дмитром Кандером.

      Так, фахівці взяли участь у батьківських зборах Криштопівського ліцею, де спілкуючись з батьками, надали рекомендації щодо належного виховання дітей, виконання батьківських обов’язків та розповіли, що найкращий приклад наслідування для дітей – це батьки/особи які їх замінюють. Відповіли на запитання батьків та педагогів.

       В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» із учнями провели бесіду «Корупція - суть, причини, наслідки», з метою надання учасникам основ знань про причини, види, прояви та наслідки корупції як негативного соціально-правового явища, формування правової культури.

       Відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують підтримки. Мешканці сіл Криштопівки, Миколаївки – 2, Милівки, Уплатне, отримали одяг для дорослих та дітей, взуття, іграшки, відповідно до власних потреб.

       Вдячні небайдужим та активним жителям громади, які долучаються до благодійної акції «Віддам даром» та приносять одяг, взуття, іграшки, книжки.

       Акція триває!!!

 

 

  

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора