A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Профілактика правопорушень серед неповнолітніх

Дата: 08.10.2021 08:20
Кількість переглядів: 485

Бесіда із неповнолітнім суб’єктом пробації на тему:

«Відповідальність за власні вчинки»

 

     07 жовтня 2021 року завідувач відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області Ірина Подереча, фахівець із соціальної роботи Марія Максименко спільно із інспектором Лозівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області капітаном внутрішньої служби Юрієм Соловйовим та головним спеціалістом відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Сергієм Сорокіним провели профілактичну бесіду із неповнолітнім, який перебуває на обліку сектору пробації. Участь у заході взяла і мати засудженого.

     Під час бесіди були обговорені такі поняття як: «відповідальність», «відповідальні вчинки», «моральні цінності». Додатково було роз’яснено порядок та умови відбування покарання без позбавлення волі, права та обов’язки, наслідки, які можуть виникнути у разі їх невиконання.

     Захід спрямований на усвідомлення підлітком відповідальності за скоєний злочин, виховання почуття людяності та чесності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора