A A A K K K
людям із порушенням зору
Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Пакунок малюка

Дата: 16.09.2021 14:36
Кількість переглядів: 448

Починаючи з 1 липня 2021 року для дітей, народжених з цієї дати, виплата грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» буде проводитися за бажанням отримувача. Тобто саме батьки зможуть обрати: бебі-бокс чи гроші за нього.

Для того щоб отримати грошову компенсацію вартості однаразової натуральної допомоги “пакунок малюка” батькам (іншим особам) необхідно пройти такий алгоритм дій:

  1. Отримати свідоцтво про народження дитини або замовити комплексну послугу “єМалятко”, що включає оформлення свідоцтва про народження;
  2.  Взяти довідку з пологового будинку про неотримання одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”;
  3.  Оформити спеціальний рахунок у відділенні АТ КБ “ПриватБанку”. Найближче відділення Приватбанку можна знайти на вебсайті Приватбанку за посиланням: https://privatbank.ua/map;
  4.  Подати за місцем проживання/перебування структурному підрозділу з питань соціального захисту населення, виконавчому органу місцевої ради заяву за встановленою формою.

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

Заява про призначення грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”

  • Копія свідоцтва про народження дитини
  • Довідка з пологового будинку про неотримання одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”
  • Копія документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (не подається при подачі документів в електронній формі)
  • Копія посвідки на постійне проживання/посвідчення біженця/довідки про звернення за захистом в Україні (для іноземця та особи без громадянства)/посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту (у разі необхідності)
  • Копія рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу місцевої ради або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною) (у разі необхідності)
  • Копія рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської ради про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя (для патронатного вихователя) (у разі необхідності)
  • Копія рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської ради про влаштування дитини до дитячого будинку сімейного типу або прийомної сім’ї (у разі необхідності)

Протягом 2021 році еквівалент «пакунка малюка» зростатиме так:

– на 1 січня 2021р. складає 5 763 грн;

– з 1 липня 2021р. — 6 039 грн;

– з 1 грудня 2021р. — 6 300 грн.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора